Home / Stiri manele / Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele,

Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele,

la bibliotecă! Cum le răspunde artista studenţilor revoltaţi: ”A devenit foarte cunocută datorită mie. Ar trebui să…”
Carmen Şerban a fost în centrul unui scandal după ce a filmat un videoclip pentru o piesă în biblioteca unei universităţi prestigioase, iar acum aceasta a venit în direct, la WOWbiz, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. Celebra cântăreaţă a vorbit despre ce s-a întâmplat acum, când a fost criticată pentru faptul că şi-a filmat un videoclip într-o bibliotecă şi a declarat că ar trebui să i se mulţumească, întrucât acum e foarte cunoscută.”Filmările au avut loc în vacanţă, în august, nu am încurcat pe nimeni. Ei erau în vacanţă, n-am avut nicio intenţie să deranjez pe nimeni. Filmările au durat cinci ore, într-o singură zi. Bineînţeles că am luat aprobări. Nu au de ce să fie deranjaţi. Am vorbit cu câţiva studenţi pe Facebook şi i-am întrebat care-i diferenţa dintre ei, studenţi pe băncile facultăţii şi mine, care am absolvit facultate, master, o şcoală de televiziune. Le-am spus să vorbim civilizat. Au spus că am filmat într-un loc care pentru ei e sacru. Acel loc nu e monument istoric. Iar acum a devenit foarte cunoscută datorită mie. Este o aberaţie, nu este adevărat. Piesa mea este muzică de club. Am făcut-o cu un studio care lucrează cu muzică rock. Nu sunt înapoiată. Am făcut o mulţime de cursuri. Am făcut o cerere şi am apreciat că am fost lăsată să filmez acolo. Încă nici nu voiam să merg, pentru că mă gândeam că n-o să mi-o aprobe.”, a spus ea la WOWbiz.
Întrebată ce ştie despre ancheta care a fost demarată, aceasta a spus că n-are nicio informaţie.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, presa a făcut public un document, însă eu n-am pus la dispoziţia nimănui aşa ceva.”, a mai spus Carmen Şerban.

De asemenea, un profesor de la SNSPA spune că totul e un plan de promovare.

”Eu mă aflam la catedră atunci când un coleg a primit cererea şi mi-a cerut părerea. Mi-a spus că e vorba despre un loc închiriat, iar sursele de finanţare pentru o unitate de învăţământ nu sunt niciodată prea multe. S-au spus multe pe internet, o listă de somităţi, motiv pentru care mi s-a părut patetic, mi s-a părut exagerat şi, de altfe, bine scris şi ce impact poate să aibă un text bine redactat. Este marketing. Este vorba de promovarea instituţiei.”, a declarat Dumitru Borţun, profesor al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

About admin

Check Also

Nicolae Guta a plecat de acasa! Cum l-a umilit Cristina pe manelist

Nicolae Guta si Cristina, sotia lui, au o relatie cu nabadai. Cei doi se cearta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *