Home / Stiri manele / BOMBA! Betty, fiica lui Florin Salam, se pregateste de maritis!

BOMBA! Betty, fiica lui Florin Salam, se pregateste de maritis!

Catalin a cerut-o in casatorie deja, iar „regele manelelor” si-a dat acceptul! Cand ar putea avea loc evenimentul? EXCLUSIV
Povestea de dragoste ca-n filme traita de fiica lui Florin Salam, Betty, si iubitul ei, Catalin, are sanse sa treaca in curand la un alt nivel si sa fie incununata cu o casatorie! Dragostea le-a dat aripi si cat de curand ar putea sa ii duca la altar. Betty Stoian si Catalin Visanescu, respectiv fiica lui Florin Salam si primul si singurul ei iubit, proprietarul celui mai cunoscut club de manele din Bucuresti, se gandesc serios sa isi oficializeze relatia. Tinerii traiesc o poveste de dragoste frumoasa de aproape trei ani, iar de cand s-au cunoscut nimeni si nimic nu i-a mai despartit. Cererea in casatorie a fost facuta inca de acum doi ani, cand Florin Salam si-a dat acceptul si i-a binecuvantat pe copii, dupa ce viitorul sau ginere i-a promis solemn ca o va astepta pe Betty sa creasca pentru a-si consuma relatia. (Inca o veste fericita in familia lui Florin Salam)
Mai mult de atat, indragostitii au dovedit in timp ca dragostea lor este sincera si curata si sunt predestinati unul altuia, cei din jurul lor considerandu-i practic ca fiind sot si sotie. In aceste conditii, in acest moment, singura piedica de care se lovesc cei doi in povestea lor de iubire este un act, respectiv certificatul de casatorie. Prins astfel in corzi, intre promisiunea facuta lui Florin Salam de a nu se atinge de fiica sa pana la casatorie si dorinta din ce in ce mai arzatoare de a-si consuma relatia, Catalin Visanescu a inceput sa studieze legislatia in vigoare. De curand, el a aflat ca ar putea sa se casatoreasca cu Betty si sa o faca nevasta lui, chiar daca fiica lui Florin Salam este inca minora si nu are nici 16 ani. Visul ar putea sa fie realizat luna viitoare, cand Betty isi va aniversa cea de-a 16-a aniversare si, legal, din acel moment ar putea sa ii devina sotie si sa-si intemeieze propria sa familie. Dupa cum se stie, in Romania casatoria se poate incheia daca viitorii soti au implinit varsta de 18 ani. Totusi, pentru motive temeinice, minorul care a implinit varsta de 16 ani se poate casatori cu persoana iubita daca sunt respectate anumite criterii: prezinta un aviz medical, a primit incuvintarea parintilor sai sau, dupa caz, a tutorelui.

About admin

Check Also

Nicolae Guta a plecat de acasa! Cum l-a umilit Cristina pe manelist

Nicolae Guta si Cristina, sotia lui, au o relatie cu nabadai. Cei doi se cearta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *