Home / Stiri manele / Florin Salam, primul interviu dupa multe luni de tacere!

Florin Salam, primul interviu dupa multe luni de tacere!

Cantaretul de manele a spus adevarul despre relatia lui cu Roxana Dobre
Florin Salam a oferit un interviu, dupa multe luni in care a preferat sa stea retras. Artistul a vorbit despre motivul care l-a determinat sa ia o pauza. ”De foarte mult timp nu am mai apărut. Pentru că, la un moment dat, orice artist simte nevoia de o pauză. Am vrut să stau cu familia mea, am vrut să mă odihnesc. E a patra pauză (în ultimele 12 luni, n. red.). Cum să spun, eu nu prea am zile libere, când încep să cânt nu am nicio pauză între ele. Dar, eu hotărăsc ca, la nu ştiu câte sute de zile, pentru că numai aşa mi s-a întâmplat, să fac o pauză, pentru că psihic te încarci. Nu îţi mai arde, şi, decât să merg să cânt atunci când nu am chef… Îţi spun eu că nu, oamenii mă iubesc mult prea mult, eu respect foarte mult publicul şi nu aş putea să mers să cânt atunci când nu am chef. Nu pot să transmit bucuria pe care ei o aşteaptă de la mine. Dar mai e puţin până revin. Am promis oamenilor piese noi, să lucrez un piculeţ acum, am nevoie de puţin antrenament înainte de a reveni pe scenă, ca şi în sport… Că, până la urmă, muzica e tot un fel de sport… Îmi trebuie ceva piese noi şi apoi, gata!, România e distracţie. Pentru că şi eu că România, de ceva timp, nu a mai avut distracţie aşa cum trebuie.

Oamenii aşteaptă ceva nou de la mine. Inclusiv eu aştept ceva de la mine. Îmi place să mă surprind chiar eu. Îmi merge prea bine aici, ce rost are să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Deocamdată stau aici, unde îmi stă bine şi atunci când voi simţi eu că e timp şi pentru altceva… Să cânt cinci ore, în fiecare zi, non-stop, până răguşesc. A doua zi, chiar dacă mi-e greu, iarăşi încă cinci ore. Beau un whiskey sau o votcă, o ţuică, o vişinată, nu contează. Astea-s trucuri”, a declarat Florin Salam pentru Spynews. Mai mult, Florin Salam a vorbit si despre relatia cu Roxana Dobre. Manelistul a marturisit ca sotia lui are multi dusmani care vor sa o indeparteze de el. ”Întotdeauna o iau cu mine în străinătate. Mă simt foarte liniştit când o iau cu mine. Şi, când este ea cu mine, strâng şi banii. Că dacă nu e ea… nu strâng banii. Mai cumpărăm una-alta,mai bem un şpriţ, mai dăm pe-o haină… Aşa, când este ea cu mine, venim cu bănuţii acasă, mai facem şi noi câte ceva, că avem atâţia copii. Aşteptăm o bucurie. Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă şi băiatul meu un frăţior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu şi un băiat. Roxana are foarte mulţi duşmani. Nu ştiu de ce, mai ales de când e lângă mine. Nu mai are nicio prietenă, asta îmi pare rău că o spun. Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea. De când am dat un zvon că trebuie să mă apuc de cântat au început să vorbească de familie, să îmi umble un pic la bibilică. Eu sunt psiholog…Vorbind urât de ea, tot la mine voiau să ajungă.

La noi, asta nu e ca la români. Pentru mine nu e asta… Eu şi cu prima mea, cu Fănica, când am făcut nunta, am făcut-o după 13 ani. Pentru că eu, dacă fac nuntă, vreau să fac o nuntă la care, în primul rând, să îmi duc oamenii de aici cu nişte avioane, la cel mai tare hotel, nu fac în România. Nu pot să fac ca oricine, în România! Scuzaţi-mă! Cum ar trebui să arate nunta lui Florin Salam când eu am cântat la 2000 de nunţi. Trebuie să fie un pic mai frumos ca tot ce am văzut”, explică el. Şi, mai mult decât atât, dacă ar fi să facă o nuntă, nu ar angaja niciun artist din România, câteva nume din Statele Unite şi din Germania fiind ”pe lista scurtă”. ”De la noi e mai greu să îmi placă mie ceva”, a mai spus Florin.

Cantaretul a vorbit si despre aventurile despre care s-a vorbit in presa: ”Roxana mea nu ştie? Am şi eu alea de cântăreţ, nu? Ştii ce înseamnă să înşeli? Înseamnă să pleci cu o altă femeie şi uiţi de unde ai plecat. Nu, aşa greşeli… D-astea mici… Cine n-ar face? Mie nu îmi place să mint… Un lider nu are voie să mintă. Şi pentru mine greşeli din-astea, sau înşelat, cum ai spus tu, e prea mult să spui. E o noapte pe afară, e prea mult să spui înşelat. Te-ai dus, ai băut un şpriţ, e ca un şpriţ. Aşa sunt, o zăpăceală, un şpriţ. Gata, m-am trezit, am băut un şpriţ. A doua zi nu mai sunt beat, nu? Nici nu mai ştiu cu cine am stat…”.

About admin

Check Also

BOMBA! Betty, fiica lui Florin Salam, se pregateste de maritis!

Catalin a cerut-o in casatorie deja, iar „regele manelelor” si-a dat acceptul! Cand ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *